Förbundsstämma 2021

VÄLKOMMEN TILL CENTERSTUDENTERS FÖRBUNDSSTÄMMA 2021

I tider av ovisshet och sämre förutsättningar för möten människor emellan är Centerstudenter glada att bjuda in till verksamhetsårets viktigaste tillställning, förbundsstämman. Under förbundsstämman ska ny politik antas, förbundsstyrelsen för det kommande verksamhetsåret ska väljas och förbundets politiska linje inför partistämman i höst ska stakas ut. I tider av slutenhet behöver Centerstudenter mötas för att samtala, debattera och besluta om hur förbundet fortsätter sitt arbete för frihet och öppenhet. 

År 2021 samlas förbundet för stämma den 23-25 april.

Förbundsstyrelsen planerar just nu för att kunna samlas det sätt som omständigheterna i april tillåter. Det innebär att vi just nu planerar både för en helt digital och semi-digital förbundsstämma. Vår förhoppning är att de medlemmar som vill ska kunna delta på plats under sedvanliga former och att de som väljer att vara med på distans ska ha samma möjlighet att delta på stämman under digitala former. Det innebär att vi, genom din anmälan, behöver veta om du har för avsikt att delta på stämman fysiskt eller digitalt i det fall stämman blir semi-digital och anordnas på plats i Stockholm. Detta för att vi ska kunna planera för boende och resor.

Du som väljer att anmäla dig som distansdeltagare kommer inte betala någon anmälningsavgift till stämman. 

Anmälan görs HÄR senast den 29 mars. I anmälan anger du om du avser att delta på plats i det fall vi kan anordna en semi-digital stämma eller om du vill anmäla dig som digital deltagare.

Om du har några frågor är du välkommen att fråga stämmogeneralerna Julia Eriksson, julia.eriksson@centerstudenter.se och Olga Anikina, olga.anikina@centerstudenter.se.

Motioner till förbundsstämman skickas till centerstudenter@centerpartiet.se senast den 14 mars.

Välkommen!

Bli medlem

Är det någonting i samhället som upprör dig som du vill förändra? Oavsett om du siktar på en politisk toppkarriär eller bara vill ha det roligt med människor som delar dina värderingar så är Centerstudenter platsen för dig!

För att bli medlem måste du vara 18 år eller äldre.

Medlemskap i Centerstudenter kostar 20 kr per år.

Många av oss är eller har varit studenter men det är inget krav.