Anmälan till Rådslaget 2022 har öppnat!

Kära Centerstudent,

Det är höst och därmed åter igen dags för Centerstudenters traditionsenliga rådslag! Rådslaget 2022 kommer äga rum i Göteborg den 2-4 december, med boende och utbildningspass på hotell/konferenslokal.

Vad är Rådslaget?

Rådslaget är vårt andra stora årliga evenemang, vid sidan av förbundsstämman, och utgörs av en helg fylld av bildning och förkovran. Evenemanget arrangeras av Centerstudenter nationellt varje höst och är förbundets största utbildningshelg, då medlemmar från hela landet samlas för föreläsningar och kompetensutveckling. I samband med Rådslaget hålls alltid en Rådslagsbankett.

Under utbildningshelgen kommer vi att gästas av en mängd intressanta talare och gäster. 2022 års rådslag kommer syfta till att dyka ner i några av de samtida större frågorna på den politiska agendan och det övergripande temat för helgen är Gränser.

Under lördagskvällen kommer det på traditionsenlig manér avhållas en rådslagsbankett. Denna äger rum på hotellet vi bor på och efter middag, tal och spex kommer vi avsluta med ett ordentligt dansgolv.

Anmälan

För knegare kostar deltagande 600kr och för studerande 480kr. För studentrabatten skriv in rabattkod ”STUDENT” vid betalning.

I priset ingår:

  • Resa
  • Boende 
  • Frukost lördag och söndag
  • Fika lördag och söndag
  • Lunch på lördag och söndag
  • Rådslagsbankett och dryck till maten

HÄR anmäler du dig till Centerstudenters Rådslag 2022.

Mer information kommer löpande!

Vänligen,

Rådslagsgeneralerna