Julia

HALLÅ!

Jag heter Julia Eriksson och är förbundsordförande för Centerstudenter.

Jag gick med i Centerstudenter för att få dela mitt politiska intresse med andra likasinnade studenter, utveckla mina idéer och tankar. Innan jag blev förbundsordförande engagerade jag mig i Centerstudenters lokalavdelning i Uppsala. Min tid i Uppsala har präglats av studier på juristprogrammet, studentikosa tillställningar av olika slag och många nya bekantskaper blad de som är aktiva i olika studentförbund.

För mig är det kombinationen av idépolitisk utveckling, spännande möten och roliga tillställningar som gör Centerstudenter till ett så utvecklande förbund, men också till en plattform som förgyller tiden som ung och studerande. Här har jag fått möjlighet att skriva motioner, utveckla politiska program, stå i talarstolen på olika stämmor och diskutera idéer med kloka människor. Jag har också fått möjligheten att anordna och delta på många roliga evenemang.

I Centerstudenter får du vara med och verka för att framtiden ska bli friare och grönare. Här ska du få ta plats, utvecklas som person och som tänkare, men också ha riktigt kul tillsammans med andra kloka människor. Vi är fria tankars hem, som värnar argumenten, debatten och idéutvecklingen.

Många av våra medlemmar tar plats inom Centerrörelsen eller ägnar sig på annat vis åt idéutveckling och opinionsarbete. Oavsett om du ser dig som en framtida tjänsteman, debattör eller politiker, eller bara vill utvecklas genom att diskutera och filosofera, erbjuder vi många vägar framåt.

Bli medlem

Är det någonting i samhället som upprör dig som du vill förändra? Oavsett om du siktar på en politisk toppkarriär eller bara vill ha det roligt med människor som delar dina värderingar så är Centerstudenter platsen för dig!

För att bli medlem måste du vara 18 år eller äldre.

Medlemskap i Centerstudenter kostar 20 kr per år.

Många av oss är eller har varit studenter men det är inget krav.