Centerstudenter söker verksamhetssekreterare!

Centerstudenter söker verksamhetssekreterare

Tjänsten är tillsatt.

Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund som driver politiskt arbete för en friare värld. Vi fungerar som en social mötesplats och en plattform för medlemmar som vill utvecklas professionellt, politiskt och personligt. Centerstudenter är framförallt aktiva i frågor som rör högre studier och studenters situation samt idédebatt och internationell politik. Vi har ca 600 medlemmar och avdelningar vid de flesta av landets större lärosäten.

Vår organisation har över tid vuxit sig allt starkare, vilket skapat nya utmaningar. En stor andel av medlemmarna är aktivt engagerade i förbundet och det ställer krav på organisationen och verksamheten som vi bedriver.

Därför söker vi nu en verksamhetssekreterare till vårt kansli på Centerpartiets Riksorganisation på Stora Nygatan 4 i Stockholm. Vi vill med den här tjänsten stärka våra lokalavdelningar i studentstäder runtom i landet och den verksamhet som avdelningarna bedriver, samt den verksamhet förbundet bedriver på riksnivå. 

I och med förbundets behov inför valåret söker vi företrädesvis en heltidsanställd och kommer premiera dessa ansökningar, men är är i andra hand flexibla med tjänstgöringsgraden, från 50% till heltid. 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetssekreterare kommer du att i första hand stötta avdelningarna och förbundsstyrelsen med deras verksamhetsarbete. Du kommer att ge avdelningarna stöd både i styrelsearbetet och i genomförandet av aktiviteter. Du kommer också hålla en nära kontakt med förbundets medlemmar och arbeta med förbundets rikstäckande verksamhet. I mån av tid och kompetens kan även andra arbetsuppgifter efter överenskommelse bli aktuella, exempelvis arbete med förbundets aktiviteter på riksnivå, sociala medier och press. 

Tjänsten utgår från Stockholm där du kommer arbeta tillsammans med vår generalsekreterare, men tjänsten kommer också att innebära en del resande. 

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som delar Centerstudenters grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Som person är du utåtriktad, självständig och kommunikativ. Du är också en samordnare som är flexibel och har lätt för att samarbeta.
  • Vi ser gärna att du har någon form av akademisk bakgrund. Meriterande är också om du har tidigare erfarenheter av föreningsarbete och/eller en viss vana att arbeta med grafik och Adobe-programmen.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, till centerstudenter@centerpartiet.se. Rekrytering sker löpande.

För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Julia Eriksson, förbundsordförande (julia.eriksson@centerpartiet.se, 073 – 076 44 78)