Ansök till Centerstudenter International!

Är du intresserad av, och vill lära dig mer om, utrikespolitik? Vill du representera Centerstudenter runt om i Europa? Vill du vara med och sprida Centerstudenters politik till våra internationella syskonförbund? Vill du nätverka och få vänner från kontinentens alla hörn?

Då är det dags att skriva ihop en ansökan för att sitta i Centerstudenter International (CSI) under verksamhetsåret 2021/22!

CSI består av en kommitté som utses av förbundsstyrelsen varje vår. Under ett verksamhetsår arbetar CSI med att administrera förbundets internationella representation, kontakten med förbundets internationella samarbeten och Centerpartiets internationella stiftelse. CSI skickar också ofta representanter på kurser, studieresor och arrangemang med internationellt fokus, och brukar hålla i ett antal talarkvällar eller utbildningspass inriktade på internationell politik.

Ansökan skickas in till centerstudenter@centerpartiet.se, senast den 5 maj kl 23:59, och ska innehålla:

✔️ En kort beskrivning av vem du är

✔️ En text om varför just du vill sitta i CSI och vad du kan bidra med i styrelsearbetet

Om du har några frågor om CSI, eller om vad det innebär att sitta i styrelsen så är du varmt välkommen att höra av dig till nuvarande CSI-ordförande Ludvig Hambraeus eller ansvarig FS-ledamot Isac Riddarsparre!

Här kan du hitta mer information om CSI och kontaktuppgifter till nuvarande ordförande Ludvig och här hittar du kontaktuppgifter till Isac Riddarsparre.

Välkommen med din ansökan!