Uppstart med Centerstudenter Halmstad

0 Skriven av: Admin Kategori: Nyheter, Okategoriserade

Uppstart med Centerstudenter Halmstad

Den 3 november samlades halmstadsbor, förbundsstyrelseledamöter och västkustgrannar för att åter starta upp Centerstudenter Halmstad. Läs avdelningsordförande Malin Forsbergs berättelse om hur det gick till när Centerstudenter väckte liv i en gammal och stolt avdelning!

Den 3 november samlades de fria själarna för att åter starta upp Centerstudenter Halmstad. Det hela började med att delar av förbundsstyrelsen och medlemmar bosatta i staden träffades för att kampanja på Högskolan i Halmstad, närmare bestämt Trade Center.

Samma vecka hade Göteborgsavdelningen anordnat en värvarturné på västkusten och beslutade att besöka den nystartade avdelningen efter kampanjens slut.

När fler slutit upp med oss som tidigare kampanjat, fortsatte vi med ett uppstartsmöte för den nya styrelsen på Studieförbundet Vuxenskolan. Med Malin Forsberg som ordförande, tillsammans med Precious Jadarian Gerges och Victor Rundqvist som ledamöter. Samarbeten mellan de olika avdelningarna på västkusten är viktig och därför valdes även Naod Habtemichael in som adjungerad. Den nya avdelningen beslutade också att delta på Högskolan i Halmstads Välkomstmässa i januari för att synas bland studenterna med målet att fler ska sluta upp i vårt ädla förbund.
img_0563
Det hela avrundades med en talarkväll där vår andre vice förbundsordförande Caspian Rehbinder och förbundsstyrelseledamot Sofia Molin talade inom ämnet migration – Nyckeln till frihet. De båda arbetar på olika sätt med migrationsfrågor, Caspian som politisk sakkunning och Sofia med det praktiska i Skåne. Hela idén med att de tillsammans reser runt i landets alla avdelningar, på den så kallade bildningsresan och föreläser är fantastisk. Vi i avdelningen lovar att ni får en oförglömlig aktivitet. Centerstudenter Halmstad hade inom loppet av några timmar hunnit med två evenemang, ett uppstartsmöte samt denna talarkväll. Fortsättningsvis följer ett händelserikt verksamhetsår där samarbeten mellan oss, Centerpartiet i Halmstad och CUF Halland tar vid. 

Centerstudenter Halmstad genom avdelningsordförande Malin Forsberg

0

Din varukorg