Stämma

Förbundsstämma 2019

Välkommen till Centerstudenters förbundsstämma 2019

I en tid när vi sedvanligt har en socialdemokratisk regering på plats samlas vi i Göteborg, staden där sossarna år efter år har härskat och söndrat men till slut fick ge vika för ett nytt Alliansstyre. Där ska vi visa att Sverige behöver mer frihet – inte mindre.

Förbundsstämman är en policymotor och en ideologisk kompass och nu är dessa verktyg viktigare än någonsin. Centerstudenter måste ta täten för mer frihet, öppenhet och liberala värderingar. Centerstudenter träffas därför för uppladdning inför EP-valet, politiska diskussioner, fest och mycket, mycket mer! 

År 2019 samlas förbundet för stämma i Göteborg, 5-7 april

Anmälan görs via https://sv-se.invajo.com/event/centerstudenter/centerstudentersförbundsstämma2019  senast den 13 mars. Anmälningsavgiften är 552 kr för studerande och 650 kr för arbetande. Där ingår resa, mat, boende (för personer som inte bor i Göteborg med kranskommuner) samt stämmobankett. 

  • Förbundets resepolicy täcker resekostnader för max 1500 kr per person. Om dina resor skulle kosta mer än det kommer du faktureras den överstigande delen av kostnaderna.
  • Om du avanmäler dig utan giltig orsak (vid sjukdom krävs läkarintyg) kommer du att faktureras de faktiska kostnader som förbundet haft för din medverkan vid förbundsstämman. De faktiska kostnaderna uppgår till ca 3000 kr per person.
  • Observera att det inte går att anmäla sig till detta evenemang om man har obetalda fakturor från Centerstudenter sedan tidigare. Är du osäker om du har en obetald faktura kan du vända dig till Generalsekreteraren.

Har du några frågor är du välkommen att fråga stämmogeneral Elin Larsson på elin.larsson@centerpartiet.se. Motioner till stämman skickas till naod.habtemichael@centerpartiet.se, senast 23 februari.