Sälen, soldater och svåra politiska frågor - Centerstudenter på Folk och Försvars rikskonferens

0 Skriven av: Admin Kategori: Folk och försvar, Nyheter, Okategoriserade

Folk och försvar är en organisation som vill skapa insikt i vad som påverkar fred och frihet för oss alla i vår omvärld. Man vill vara en öppen arena där säkerhets- och försvarspolitik utvecklas och berör, och nya idéer prövas. Hos oss möts olika människor och olika åsikter. Således en organisation som är väldigt relevant för Centerstudenters verksamhet. Sagt och gjort. Förbundsordförande Hannes Hervieu och förbundsstyrelseledamoten Carl Steen närvarade vid Folk och Försvars årliga rikskonferens i Sälen. Man deltog där i diskussioner kring de försvar och säkerhetspolitiska utmaningarna som Sverige och världen står inför.

En mängd intressanta föredragshållare talade under konferensen där deltagarna bland annat fick en djupare insikt i den psykologiska krigsföring som bedrivs i dagens konflikter.

Hannes Hervieu medverkade också i Tv4 för att där föra fram Centerstudenters krav på att Centerpartiet ska ta ställning för ett Natomedlemsskap. Intervjun kan ses här:

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=3042883

Försvars och säkerhetspolitiska frågor är och förblir oerhört viktiga för Centerstudenter och vi kommer att fortsätta att vara aktiva i debatten om säkerhet och stabilitet i världen. För den lär fortsätta.

Hannes Hervieu och Carl Steen innan banetten

Hannes Hervieu och Carl Steen innan banketten

0

Din varukorg