Röster om Centerstudenter i Almedalen

0 Skriven av: Admin Kategori: Almedalen, Palmedalen

Röster om Centerstudenter i Almedalen

Centerstudenter vill ta tillfället i akt att tacka alla som deltog i våra arrangemang inför och under Almedalsveckan. Nedan följer en rad röster om vårt deltagande, våra arrangemang och vårt politiska arbete.

”Kompetensförsörjning var en av de hetaste frågorna i Almedalen. Centerstudenters seminarium med den spetsiga frågeställningen om alla utbildningar måste vara akademiska stack ut ur mängden och vidgade perspektiven.”
Fredrik Christensson, riksdagsledamot (C)

 

”Centerstudenter har återigen visat att de är relevanta genom förmågan att sätta specifika frågor i en större kontext.”
Mikaela Almerud, högskolepolitisk expert Svenskt Näringsliv

 

”CS har verkligen tagit plats i och ikring Almedalen, inte bara med skarp utbildningspolitik utan I hela den ekonomiska och samhällsdebatten. Ofta ett steg före Centerpartiet, ibland på tvären som sig bör, men aldrig triviala””
Martin Ådahl, Chefsekonom Centerpartiet

 

”I år satte Centerstudenter standarden redan innan Almedalen genom ett intressant seminarium och en skarp debattartikel för att utmana Centerpartiets vurmande för statligt riskkapital. På plats i Visby var det glädjande att se att Centerstudenter fortsätter att vara kungar på dagen vad gäller både seminarium och mingel, och kungar på natten genom att stänga i princip varenda uteställe i Visby.”
Anna Sandström, f.d. förbundsordförande Centerstudenter

 

”Palmedalsbloggen var lysande, både själva namnet och intressant för medlemmar och för oss som är intresserade av studentpolitiken.”
Anna Wallgren, tidigare press- och kommunikationsansvarig för Sveriges förenade studentkårer (SFS)

 

”Alltid lika imponerad över Centerstudenters arbete, engagemang och energi under Almedalsveckan. Tyder på äkta lust att både lära och påverka. Egentligen det som studentskap handlar om!”
Mattias Larsson, partistyrelseledamot (C)

 

”Det är alltid roligt att stöta på Centerstudenter i Almedalen. Det är det borgerliga förbundet som kan mest och vet bäst om högskolepolitik”
Anna Horn, 1e vice förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet

 

”Centerstudenters seminarium var nyttigt och givande. Det var en viktig diskussion som fördes. Viktigt att skapa förståelse för olika utbildningsformers uppgift, att skapa goda övergångar mellan utbildningar och se till att inga återvändsgränder finns.”
Björn Brorström, rektor Högskolan Borås

 

”Centerstudenters välbesökta kubbmingel samlade som vanligt en spännande mix av människor och gav också möjlighet till ett avbrott i stillsattande på seminarier. Kubbminglet har blivit ett av Almedalens måsten””
Karin Ernlund, f.d. förbundsordförande Cetnerstudenter

 

”Att utbyta tankar och funderingar över aspekter på, ”matchning in och ut ur högskolan” känns alltid intressant i dialog med Centerstudenter. Vi ser framemot fortsatt gott samarbete!”
Malin Påhls, ordförande Saco Studentråd

 

”Centerstudenter har länge legat Saco studentråd varmt om hjärtat eftersom de för en engagerad och väl underbyggd studentpolitik. Under Almedalsveckan var det förmodligen den organisation som vi interagerade med mest, vilket var mycket trevligt.”
Carl Hellström, vice ordförande Saco Studentråd

 

”Under den ovanligt mingeltäta onsdagen var det traditionella besöket på Centerstudenters trädgårdsmingel en självklarhet! Hade en mycket studentikos och trevlig timme. Fick dessutom tillfälle att springa på såväl gamla som nya bekantskaper.”
Max Eskilsson, politisk redaktör Gotlands Tidningar

 

”Kall punsch, varm stämning och härlig mix av ungdomar! Redan inristat i Almedalskalendern för 2018 då jag ska göra mitt sjätte (!) försök att vinna kubbturneringen på Almedalens trevligaste mingel”
Max Sjöberg, 2e vice förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet

 

”Det är fantastiskt att se det genomslag Centerstudenter har inom centerrörelsen och att det engagemang som förbundet besitter syns utåt. Även om man inte är på plats i Almedalen märker man av Centerstudenterna, och det har varit ett nöje att följa bloggen Palmedalen!”
Eric Lundvall, medlem Centerstudenter Luleå

 

”Centerstudenters traditionsenliga kubbmingel var en av veckans höjdpunkter”
Lina Hultqvist, Ordförande Sveriges Elevkårer

 

”Centerstudenters mingel var det enskilt trevligaste mingel på hela veckan, och den perfekta uppvärmningen på Sossarnas dag i Almedalen.”
Viktor Stenlöf, ombudsman SSU

 

”Alltid lika roligt att träffa Centerstudenter i Almedalen. Ni är både träffsäkra politiskt och ett trevligt sällskap. Helt enkelt en fröjd att ha allianssamarbete med! Dessutom väldigt givande att kunna följa er vecka genom Palmedalsbloggen!”
Ina Djurestål, ordförande Moderata Studenter

0

Your Cart