Röster om Centerstudenter i Almedalen 2018

Röster om Centerstudenter i Almedalen 2018 0 Skriven av: Admin Kategori: Almedalen

Röster om Centerstudenter i Almedalen 2018

Tack alla som var med och gjorde Almedalen 2018 till precis vad den blev! Här är några röster om Centerstudenters medverkan under veckan.

Jag vet av erfarenhet att det är viktigt att hålla ihop alliansen om man vill göra Sverige öppnare, tryggare, mer företagsamt och grönare. Jag uppskattar att Centerstudenter kampanjar i syfte att stärka Alliansen
Maud Olofsson, f.d. partiledare Centerpartiet tillika Alliansens urmoder

 

Centerstudenter i Almedalen 2018 skrev historia. Detta genom den mest framgångsrika gerillakampanjen någonsin inom Alliansen.
André Assarsson, Miltton Labs

 

Centerstudenters tröjor med Sveriges näste statsminister och vice statsminister visar starka Alliansband. Bär den med glädje!
Irene Svenonius, finanslandstingsråd (m), Stockholms län

 

Centerstudenter visar i Almedalen att det går att ha en liberal, progressiv och ibland obekväm politik – utan att mista kraften som
enande för Alliansen. Tröjorna med Kristersson Lööf ’18 är bara ett exempel på att det går att sätta de egna väljarna främst utan att sätta sin egen favorit överst.
Maja Boström, tjänstledig byråchef Diplomat Communications, politiskt sakkunnig Centerkvinnorna

 

I år var det särskilt glädjande att Centerstudenter tydligt tog ställning i regeringsfrågan medelst den snygga Kristersson Lööf-tröjan. Centerstudenter har aldrig underskattat politiska symboler och dess vikt. Att peka ut riktningen inför valet har sällan varit så aktuellt som efter en mandatperiod av diskussioner om vem som ska styra med vem. En snygg tröja var helt rätt i det kalla klimat
som stundom drabbade Visby.
Anna Sandström, f.d. förbundsordförande för Centerstudenter

 

Jag tycker det är fantastiskt att man har etablerat en plattform där den unga borgerligheten kan mötas under avslappnade former genom
Centerstudenters årliga mingel.
Niklas Svanlindh, konsult inom PA/PR

 

Centerstudenter är som min mormor Greta – men tvärtom. Gretas vänner frågade henne om hon var aktiv i Centerkvinnorna. Hon svarade:
”Jaja, men det har ingenting med politik att göra.”
Patrik Strömer, generalsekreterare Svenska snustillverkarföreningen

 

Centerstudenter har varit väldigt trevliga men också väldigt öppna. Jag som fotograf uppskattar att ni är så tillgängliga och tillmötesgående.
Dennis Lindbom, fotograf

 

Centerstudenter har som vanligt gjort succé med sitt mingel där alla vill vara. Centerstudenter är också en viktig politisk spelare under Almedalsveckan. Jag ser fram emot ett gott samarbete under valrörelsen.
Louise Grabo, vice förbundsordförande CUF

 

Centerstudenters mingel blev precis så bra som jag mins det – en härdsmälta för spännande diskussioner med både gamla och nya vänner.
Verkligen roligt hur minglet blivit en avslappnad, studentikos tradition och en oas under en annars väldigt intensiv och krävande vecka. Tack för i år och längtar efter nästa!
Greta Eulau, riksordförande Moderata studenter

 

När jag fick frågan om vem som är min statsministerkandidat under en utfrågning i veckan refererade jag till Centerstudenters tröja och sa att ni har en jättefin tröja på stan. Kristersson är min statsministerkandidat, Lööf är min vice och med era tröjor lyfter ni det alldeles utmärkt.
Martin Ådahl, chefsekonom Centerpartiet

 

0

Din varukorg