Naod

Hej!

Jag heter Naod Habtemichael och är förbundsordförande för Centerstudenter.

Fotograf: Hamid Ershad Sarabi

Innan jag fick förtroendet att leda Centerstudenter har jag arbetat med allt från att köra truck till att tjänstgöra som politisk sekreterare. Tidigare har jag även studerat nationalekonomi vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Just nu är jag förbundsordförande för Centerstudenter och ledamot i Centerpartiets partistyrelse.

Centerstudenter är plattformen för alla som är intresserade av våra idéer, av en högskolepolitik som sätter kvalitet och självutveckling i första rummet och av alla de spännande evenemang som vi anordnar både nationellt och lokalt. Vårt förbund är fria tankars hem. En plattform för att diskutera och utveckla en frihetlig och grön politik, men också för att umgås på pubkvällar och hejdundrande fester. Ett förbund där vi lyssnar till intressanta personer och diskuterar allt mellan himmel och jord, där vi tar plats och utvecklas men där vi också har riktigt kul i tillsammans med varandra.

Många av våra medlemmar tar plats inom Centerrörelsen på olika sätt – som tjänstemän, debattörer och politiker. Ingen vet bättre vad du vill göra av ditt medlemskap än du själv och vi erbjuder många vägar framåt för den som vill utvecklas både politiskt och professionellt. Jag hoppas att vi ses på något av våra evenemang snart och får chansen att diskutera politik tillsammans!

Kontakta gärna mig genom naod.habtemichael@centerpartiet.se om du har några frågor.