Naod Habtemichael i TV4 Nyheterna

0 Skriven av: Admin Kategori: Nyheter

Förbundsordförande Naod Habtemichael i TV4 Nyheterna!

På plats under Järvaveckan intervjuades Naod Habtemichael av Anders Pihlblad i direktsändningen av TV4 Nyheterna. Han talade om integration, skola och det stundande valet. Inslaget sändes tisdagen den 12 juni kl. 18.00.

Centerstudenter kommer att delta i två panelsamtal under Järvaveckan på Spånga IP i Stockholm. Det ena anordnas av Nackademin på onsdag 13 juni kl. 15.30 och handlar om framtidens utbildningar. Det andra anordnas på stora scenen av Järvaveckan på lördag 16 juni kl. 18.00 och kommer att handla om bostadsmarknaden och stadsmiljön.

 

I samband med detta blev förbundsordförande Naod Habtemichael intervjuad av Anders Pihlblad i direktsändningen av TV4 Nyheterna. Hela inslaget sändes live på tisdagen den 12 juni kl. 18.00. Syftet med Järvaveckan är att minska avståndet mellan politiker och väljare i förorterna och Naod pratade bland annat om sin egen bakgrund, uppväxten i Hisingen och sin politiska resa. Därefter fick han kommentera ett nyhetsinslag om det fria skolvalet och förslaget om att kvotera sammansättningen av skolklasser mellan elever med olika kulturella bakgrunder. Han fick även prata om valet, Centerpartiets opinionssiffror och Alliansens politik.

 

Här finns ett kortare klipp från inslaget på TV4 Play.

0

Din varukorg