Mosa Alasaly presenterar sig inför stämman

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Kandidaturpresentationer, Organisation

Mosa Alasaly är föreslagen till förbundsstyrelsen

Kära medlemmar

Jag är redo – med fötterna placerade i startblocken, blicken fokuserat mot mållinjen är jag redo att skjuta mig ut med all kraft jag förmår som ledamot i förbundsstyrelsen. För att möjliggöra detta söker jag, Mosa Alasaly stämmans stöd.

Med hjärtat i Dalarna anslöt jag mig till Centerrörelsen för cirka tio år sedan. Numera är det Linköpings Universitet jag kallar hem och Pol.Kand mitt vardagsrum. Efter flertalet valrörelser, engagemang i en rad C-relaterade styrelser, arbete på Region Dalarna samt Trainee hos Fredrick Federley vid Europa Parlamentet. Står jag nu till ert förfogande. Jag står med huvudet högt och mitt liberala hjärta bultande, blickandes mot de utmaningar och arbete vi står inför.

Dessa utmaningar kräver att vi, Centerstudenter fortsätter att ta striden för de liberala värderingarna, reformer vi anser nödvändiga för att samhället skall frodas och utvecklas. För tro mig mina vänner dessa värderingar är under kontinuerligt hot av socialistisk klåfingrighet och frihetskvävare som ger populistiska svar på komplexa samhällsproblem.

Ett medlemskap i Centerstudenter är för många (liksom mig) en idéutvecklande festival präglad av intensiva debatter, vassa debattpennor och en stark opinionsbildande förmåga. Vi skall vara en studentikos blåslampa på övriga Centerrörelsen och en arena för de stora och små tankarna.

Att ena stunden ”fuldansa” efter ett tiotal studentvisor för att andra stunden diskutera investeringsplanen för Junckerpaketet skall vara kunskapsgivande samt lyckobringande. Låt oss ta vara på dessa egenskaper och sprida känslan av ett värdigt medlemskap för att engagera än fler till vår frihetliga rörelse.

Jag hoppas kunna bidra med kommunikativa färdigheter samt sprida min passion för internationella frågor, energi och klimat samt kompetens inom industri och näringslivs frågor.

Min förhoppning är att detta ger er ett uns om vem jag är och vad mina drivkrafter är för att Centerstudenter skall vara en kraft att räkna med och potential att vara.

 

Eder trogna

Mosa Alasaly

 <- Tillbaka till alla kandidaturer

0

Din varukorg