Halmstad

Centerstudenter Halmstad

Centerstudenter Halmstad har under hösten 2016 åter startat upp. Här arrangeras bland annat talarkvällar, studiebesök och besök i någon lokal pub. Vi är en lokalavdelning i södra Halland med en aldrig sinande lust till öl, punsch och bildning. Vi välkomnar alla – före detta studenter och nuvarande studenter, Halmstadbor och inflyttade, medlemmar som fått centerpartismen med modersmjölken och medlemmar som är helt nya.

Det som förenar oss är liberalismen – strävan efter det liberala alternativet. Dit når vi genom att utgå från våra medlemmar, samtidigt som vi har ett öppet sinne gentemot de som kommer på våra aktiviteter men som ännu inte är medlemmar.

Det viktigaste för oss är att ha högt i tak, en intellektuell hederlighet där vi som studenter tar med oss våra akademiska upplevelser och för samman dem med våra ideologiska uppfattningar i intellektuella, givande diskussioner om hur vi utvecklar vår framtida politik i en mer liberal riktning. Studentförbundet till Sveriges öppnaste parti vill leva upp till sitt namn. Därför fokuserar vi mycket på samarbeten – föreläsningar och seminarier tillsammans med bland annat Moderata Studenter. Vi samarbetar även med Centerpartiet i Halmstad och CUF Halland.

Nyheter

Just nu finns inga nyheter.

Kommande evenemang

Just nu finns inga kommande event.