Ledarskapskurs för Centerstudenters kvinnor 2.0

0 Skriven av: Tobias Samuelsson Kategori: Nyheter

Förra årets succé är tillbaka!

Ledarskapskurs för Centerstudenters kvinnor 2.0!

Kursen vänder sig till dig som är kvinna i Centerstudenter och som vill stärka dina ledaregenskaper, utöka ditt nätverk och framförallt bli tryggare i både talarstolen och den offentliga debatten. Oavsett om du gick kursen förra året eller vill ta chansen i år är målet att du ska utvecklas och få ut massor av kursen. I år anordnar vi även kursen med stöd av Centerkvinnorna.

Vi låter oss inspireras av framgångsrika kvinnor, får konkreta råd och tips om både ledarskap, karriär, skrivande och debattekniker samt praktisk övning i talandets konst. Du kommer få unika möjligheter att nätverka och knyta kontakter med framstående profiler samtidigt som fokus är på den personliga utvecklingen och att få verktygen att bli en än skickligare politiker och samhällsdebattör. Dessutom bjuds det även i år på kvinnomiddag med både gamla och unga. En perfekt uppladdning inför årets förbundsstämma, men också för kommande debatter, partievenemang och valrörelser.

Kursen äger rum i Stockholm och anmälningsavgiften är 250 kronor. I det ingår förutom nya tankegångar, resa och boende (för de som inte kommer från Stockholm) och mat (även för de som kommer från Stockholm).

In och läs mer om kursen här och anmäl dig nu för att säkra din plats!

Vi ser så mycket fram emot att träffa er!

Med vänliga hälsningar,

Projektgruppen bestående av:
Elin Larsson, Hanna Wagenius, Johanna Lundgren Gestlöf och Isabella Carneström Edman

0

Your Cart