Kandidatpresentation Vilma Björk

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Kandidater

Vilma Björk

20 år, student på försvarshögskolan, vice ordförande Centerstudenter Stockholms styrelse

Vad kandiderar du till?
Landstingskandidat (nordost) plats 8

Varför kandiderar du?
De beslut som fattas i landstinget bör vara pragmatiska och förankrade i långsiktighet. En offentlig förvaltning som saknar dessa kvalitéer styr lätt åt fel håll. Jag upplever att det behövs fler beslut som är tyngre förankrade i verksamheterna samt att dessa fattas med långsiktighet i ögat. De frågor jag brinner lite extra för inom landstinget är psykisk ohälsa, förlossning- och gynvården. För de som vill ha en pragmatisk frihetlig kandidat (som också är Centerstudent) går det att kryssa mig.

Vilka är dina hjärtefrågor?
Säkerhetsfrågor, jämställdhet, jämlikhet, sjukvård och långsiktighet.

Vilken är din favoritsång i sångboken?
Min favorit sång är “Jag är en liten undulat” av nostalgiska skäl.

0

Din varukorg