Kandidatpresentation Olga Anikina

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Kandidater

Olga Anikina

22 år, studerande, styrelseledamot i CS Stockholm

Vad kandiderar du till? 
Jag kandiderar till kommunfullmäktige i Nacka kommun.

Varför kandiderar du? 
Jag tycker att unga och studerande ska få representeras i politiska beslut som rör oss lokalt, därför är jag övertygad om att jag kan bidra med nya perspektiv i kommunen som student.

Vilka är dina hjärtefrågor? 
För mig är de tre viktigaste frågorna trygghet, miljö och bostadsbygget.
Trygghet rör såväl den fysiska tryggheten att kunna känna sig säker när du är på väg hem sent men även den sociala tryggheten som exempelvis rör den psykiska hälsan hos många studenter. Där jag tror att mitt arbete inom Centerstudenter och på Stockholms Universitet ,inom kårpolitiken, blir viktigt även i Nacka. Som Centerstudent känns det givet att driva på förändring i den rigida bostadssituationen och att fortsätta nackacenterns betydande arbete för miljön. Mitt löfte är att aldrig tränga undan våra liberala värderingar.

Vilken är din favoritsång i Centerstudenters sångbok?
Spritbolaget!

0

Din varukorg