Kandidatpresentation Naod Habtemichael

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Kandidater

Naod Habtemichael

23 år, Förbundsordförande för Centerstudenter

Vad kandiderar du till?
Kandiderar till Göteborgs kommunfullmäktige #2

Varför kandiderar du?
Jag kandiderar eftersom jag vill vara göteborgarnas frihetliga röst i staden. Jag vill se ett Göteborg som är hoppfullt, livfullt och grönt. För att det ska uppnås krävs stora förändringar för att tackla problemen. Både inom den akuta bostadssituationen, integrationspolitiken och i de missriktade miljösatsningarna.

Vilka är dina hjärtefrågor?
Mina hjärtefrågor är integrationspolitik, bostadspolitik och miljö- och klimatpolitik.

Vilken är din favoritsång i Centerstudenters sångbok?
Min favoritsång i vår sångbok är givetvis ”Dansen går på Svinnsta skär”.

0

Din varukorg