Jonathan Arvidsson kandidatpresentation

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Förbundsstämma, Kandidatpresentationer 2019

Jonathan Arvidsson presenterar sig för förbundsstämman

Jag vill först och främst tacka valberedningen om det fina förtroendet att få vara nominerad till omval i Centerstudenters förbundsstyrelse.

Vi har under föregående år avklarat ett val och vi ska om drygt två månader klara av ett till val. Men jag vill uppehålla mig kring valet i september, men framförallt i perioden efter och hur den på ett så tydligt sätt visar varför vi i Centerstudenter är viktiga och fortsättningsvis kommer vara oerhört viktiga för att den liberala opposition som partiet utser sig för att vara inte bara är en slogan på ett sponsrat instragraminlägg. Centerstudenter behöver fortsatt vara en ideologisk vakthund mot partiet, vi ska fortsatt vara de som ifrågasätter gamla sanningar och driva utveckling av partiets politik. Jag söker därför ert förtroende att få vara en del av den resan.

Mitt namn är som sagt Jonathan Arvidsson, uppvuxen i Västerås, har tillbringat 5 år i Uppsala vilket ledde till en kandidat i ekonomi innan jag förra hösten på grund av jobb tog mitt pick och pack och flyttade till huvudstaden. Enligt LinkedIn är min titel Audit Associate vid EY, vilket i praktiken innebär att jag sitter i en för dyr kostym, i ett för litet konferensrum med för många personer och reviderar fastighetsbolag.

Med mig in i arbetet som förbundsstyrelsen har jag tagit min gedigna erfarenhet från en avdelningsstyrelse. En erfarenhet som jag tror är väldigt viktig för att förstå vilka utmaningar och möjligheter som finns för våra avdelningar ute i landet. Det är i avdelningen den riktiga magin kan skapas, och vi i förbundsstyrelsen ska hjälpa våra avdelningar för att nå upp till sin fulla potential.

Men även detta år, kandiderar jag på att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att erbjuda våra medlemmar att kunna politisk fortbilda sig, Rådslaget, Riksdagsuniversitet, och Sällbergsakademin är tre bra exempel. Under nästa verksamhetsår vill jag ta ett omtag på en av dessa, Rådslaget och försöka utveckla en redan bra produkt och göra den än bättre.

Men under året kommer jag även göra mitt yttersta för att inte överge vad som identifierar oss som förbund. En perfekt blandning av politik och akademin. Idédebatt och studentikosa traditioner är något jag kommer försvara till sista droppe punsch.

Ifall ni har några frågor, tveka inte att höra av er på mail eller telefon.

Med hopp om ert förtroende hälsar jag väl mött i staden på G.

Jonathan

0

Din varukorg