Jobba hos oss

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Jobba hos oss, Nyheter

Centerstudenter söker verksamhetssekreterare

Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund som driver politiskt arbete för en friare värld. Vi fungerar som en social mötesplats och en plattform för medlemmar som vill utvecklas professionellt, politiskt och personligt. Centerstudenter är framförallt aktiva i frågor som rör högre studier och studenters situation samt idédebatt och internationell politik. Vi har över 600 medlemmar och avdelningar vid de flesta av landets större lärosäten.

Vår organisation har över tid vuxit sig allt starkare, vilket skapat nya utmaningar. En stor andel av medlemmarna är aktivt engagerade i förbundet och det ställer krav på organisationen och verksamheten som vi bedriver.

Därför söker vi nu en verksamhetssekreterare till vårt kansli på Centerpartiets Riksorganisation på Stora Nygatan 4 i Stockholm. Vi vill med den här tjänsten stärka våra lokalavdelningar i studentstäder runtom i landet och den verksamhet som avdelningarna bedriver, samt den verksamhet förbundet bedriver på riksnivå.

 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetssekreterare kommer du att i första hand stötta avdelningarna och förbundsstyrelsen med deras verksamhetsarbete. Du kommer att ge avdelningarna stöd både i styrelsearbetet och i genomförandet av aktiviteter. Du kommer också hålla en nära kontakt med förbundets medlemmar och arbeta med förbundets rikstäckande verksamhet. I mån av tid och kompetens kan även andra arbetsuppgifter efter överenskommelse bli aktuella, exempelvis arbete med sociala medier och press. 

Tjänsten utgår från Stockholm där du kommer arbeta tillsammans med vår generalsekreterare, men tjänsten kommer också att innebära en del resande. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som delar Centerstudenters grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Som person är du utåtriktad, självständig och kommunikativ. Du är också en samordnare som är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du har någon form av akademisk bakgrund. Även erfarenhet av föreningsarbete är meriterande.

 

Anställning

Tjänsten är på 100 procent med sex månaders inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Ansökningar behandlas löpande, men skickas senast den 15 mars 2020 med CV och ansökningsbrev till malin.stampe@centerpartiet.se.

 

Vill du veta mer?

För frågor eller mer information kring tjänsten vänligen kontakta:

Naod Habtemichael

Förbundsordförande

Tel. 072-014 25 44

naod.habtemichael@centerpartiet.se

Malin Stampe

Generalsekreterare

Tel. 070-758 84 41

malin.stampe@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!

 

0

Din varukorg