Isak Trygg Kupersmidt kandidatpresentation

0 Skriven av: Malin Stampe Kategori: Kandidaturpresentationer

Isak Trygg Kupersmidt presenterar sig för stämman

Vänner!

Jag söker ert förtroende att bli vice ordförande för Centerstudenter. Som vice ordförande vill jag fortsätta odla Centerstudenters särprägel inom Centerrörelsen och den borgerliga sfären som ett fria tankars hem.

Mina högsta prioriteringar under det kommande året är följande.

  • Hit the ground running. Som vice ordförande kommer jag se till att vi växlar upp för valrörelse direkt efter stämman. Redan nu pågår många förberedelser för att FS ska vara redo att direkt dra igång valrörelsen. Här vill jag ta ett fortsatt stort ansvar.
  • Let Naod be Naod. I Noad har vi en en naturlig ledare som inspirerar och engagerar. Som vice ordförande kommer jag göra mitt yttersta för att låta Naod vara Naod och stötta honom på alla sätt jag kan.
  • Keep Centerstudenter Great. Jag är stolt över Centerstudenter. Samtidigt kan kan allt bli bättre. Som vice ordförande vill jag ta vara på allt bra tidigare styrelser har gjort, och på så sätt lägga en grund för den nya styrelsen att bygga på. Nya stordåd väntar runt hörnet!
  • For the many, not the few. Frihet, framtidstro och förkovran är värden som delas av många. I valet vill jag fokusera på att nå ut med vårt budskap till fler och se till att Centerstudenter fortsätter sin snart tioåriga trend av växa genom att locka till sig den liberala rörelsens skarpaste hjärnor och varmaste hjärtan.
Jag ser söker ert förtroendet att bli vice ordförande och att få vara med och leda Centerstudenter under ett väldigt viktigt verksamhetsår. Som vice ordförande kommer jag att ge allt för att vi våren 2019 ska kunna se tillbaka på det nu stundande supervalåret med stolthet och glädje. Oberoende om vi befinner oss i ett kommunhus, i Rosenbad eller i Europaparlamentet.

Har du några frågor eller funderingar om förbundet, framtiden eller min kandidatur så är du alltid välkommen att kontakta mig via mail, Facebook eller annan lämplig kanal.

Vi ses på stämman!

Isak Trygg Kupersmidt

Isak.kupersmidt@gmail.com
@IsakKupersmidt
073 674 65 61

 

Valberedningens fulla förslag hittar du här

0

Your Cart