ISAK KUPERSMIDT PRESENTERAR SIG INFÖR STÄMMAN

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Kandidaturpresentationer, Organisation

ISAK KUPERSMIDT ÄR FÖRESLAGEN TILL FÖRBUNDSSTYRELSEN

Jag heter Isak Trygg Kupersmidt och är 23 år gammal. Just nu läser jag masterprogrammet i nationalekonomi på Handelshögskolan i Stockholm, och har en masterexamen i matematik från Stockholms universitet. I höst kommer jag börja doktorera i nationalekonomi på Handelshögskolan.

På fritiden skriver jag skatterapporter, anordnar Kräftslag och dricker öl. Mitt politiska engagemang drivs av ett brinnande intresse för sakpolitik, och präglas av ett akademiskt förhållningssätt. Utöver ekonomisk politik är jag främst intresserad av migrationspolitik och utbildningspolitik.

Centerstudenter är för mig ett fria tankars hem. Jag vill fördjupa vårt politiska arbete genom att inkludera fler i debatten. Det handlar inte bara om att bättre engagera våra nuvarande medlemmar, utan även om att bredda oss mot universitetsvärlden. Centerstudenter bör vara mer än centerpartister på högskolan. Som studentförbund har vi den unika möjligheten att placera oss mitt emellan parti och akademi, och på så sätt vara en mötespunkt för unga politiker och frihetliga akademiker. Det utesluter varken att vi driver de bästa kampanjerna eller att vi håller talarkvällar om snäva ämnen. Tvärtom så förpliktigar det oss att göra både och.

Som förbundsstyrelseledamot kommer jag även jobba för att bygga vidare på våra fantastiska evenemang och att minska avståndet mellan förbundsstyrelsen och medlemmarna.

De kommande åren ska vi odla vår särprägel inom Centerrörelsen.

Jag hoppas att ni ger mig förtroendet på stämman.

 

 <- Tillbaka till alla kandidaturer

0

Din varukorg