Stämmans festligheter

0 Skriven av: Admin Kategori: Hajck, Nyheter, Partistämma 2017

Partistämma bjuder på mer än bara politik och debatt!

Och Centerstudenter har flera traditioner i stämmans festliga atmosfärer.

Haj(C)k

Som traditionen bjuder så anordnar Centerstudenter en Haj(C)k i samband med varje partistämma. För den som inte hört talas om detta arrangemang innan så står Haj(C)k för Helfestligt akademiskt jätte-Center-kalas och samlar både nya och gamla Centerstudenter till en trevlig kväll med mingel, tal och svalkande drycker.

Årets Haj(C)k anordnades i år på partistämmans första kväll, torsdag, på La Grappa inne i vid lilla torg, en kort promenad från stämmans epicentrum på Malmö Live. Redan när dörrarna slogs upp vid niotiden fanns ett antal pigga deltagare i kö för att komma in. Efter två timmar var både stämningen, sorlet och promillen hög inne i lokalen och hundratalet glada Centerstudenter minglade runt bland nya och gamla bekantskaper.

Förra årets mottagare av utmärkelsen Årets Centerparlamentariker, Anders W Jonsson, dök upp och höll Talet till friheten, en annan tradition i samband med Centerstudent-arrangemang.

Dagen efter syntes det tydligt vilka av stämmoombuden som haft den goda smaken att vara med på Haj(C)k:en på deras trötta men glada ansikten. Stort tack till alla som dök upp på torsdagen och på återseende nästa partistämma! Fler bilder från kvällen kan du hitta på vår Facebook-sida.

 

Årets Centerparlamentariker

Varje år delar Centerstudenter ut priset “årets Centerparlamentariker” till en ledamot som har tagit strid för liberala värden och frågor. På banketten under lördagskvällen delades priset för andra gången ut till Fredrick Federley, men denna gång för sina insatser i Europaparlamentet.

Centerstudenter vill återigen tacka Fredrick för arbetet i Bryssel, och även passa på att tacka alla närvarande under banketten för en fantastisk fest!

0

Din varukorg