Haj(C)k på Centerpartiets partistämma

0 Skriven av: Naod Habtemichael Kategori: Hajck, partistämma

Haj(C)k på Centerpartiets partistämma

Två år efter succén i Malmö, står Karlstad värd för partistämman 2019! Och som traditionen säger, ingen partistämma utan Helfestligt Akademiskt Jätte(Center)Kalas - Centerstudenters traditionsenliga partistämmofest!

Kära Centervän,

Varmt välkommen till Centerstudenters Haj(C)k! Den kommer äger rum fredagen den 27 september med start kl 21.00 i lobbybaren på Karlstad CCC. Perfekt läge för en riktigt härlig avrundning av fredagens diskussioner i plenum!

Inträdet är 160 kr och i det ingår två enheter, antingen vin, öl eller alkoholfritt samt tilltugg. Bar finns självklart på plats för den som vill köpa något mer att dricka. Kvällen bjuder på trevligt sällskap Centerstudenter mellan och även det traditionsenliga talet till friheten! Vem talaren är hålls hemligt och presenteras på plats.

För att få delta på Haj(C)ken måste du vara medlem i Centerstudenter.

För att bli medlem swishar du 20kr till 123 272 16 52. I meddelanderutan skriver du ditt personnummer samt epostadress. För att bli medlem måste du vara 18 år eller äldre. Många av oss är eller har varit studenter men det är inget krav.

Anmälan samt betalning sker via Invajo: https://invajo.com/l/4glMefldIh

Vi ses på stämman!

0

Din varukorg