Gustaf Svenungsson presenterar sig inför stämman

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Kandidaturpresentationer, Organisation

Gustaf Svenungsson är föreslagen till förbundsstyrelsen

Centervänner,

När en ska skriva en sådan här kandidaturtext går det att göra på lite olika sätt. En kan skriva på det sättet som jag skrev min sist års (http://centerstudenter.se/kandidater-till-forbundsstyrelsen/) som går ut på att först rada upp massa saker som en har gjort i sitt liv och sen lite om vad en vill göra. Kanske inte det bästa jag har skrivit i mitt liv, men hej, det fungerade ju. Ett annat sätt att börja på är som Alfred Askeljung gjorde 2013, nämligen med floskeln ”att här kan en skriva massa floskler” (http://centerstudenter.se/alfred-askeljung-kandiderar-till-forbundsstyrelsen-2/). Min favorit är dock Niklas Svanlindhs som jag tycker talar för sig själv (http://centerstudenter.se/kandidater-till-forbundsstyrelsen/)

Nu kanske ni undrar varför jag slösar dyrbara ord på ”debatten om debatten” istället för att försöka sälja in mig själv så mycket som möjligt? Det är dels, för att som i Niklas text, verka lite cool och dels för att jag är en relativt glad person som ofta kan lätta upp stämningen, vilket krävs i ett styrelsearbete.

Under året har jag tagit fram Centerstudenters mentorskapsprogram, skrivit texter inför den stundande partistämman och är stämmogeneral för stämman (som objektivt sätt kommer bli den bästa någonsin) ni snart ska bege er till. Om jag får ert förtroende att sitta ytterligare ett år i förbundsstyrelsen skulle jag vilja lägga den tiden på att utveckla avdelningar och stärka medlemmar än mer eftersom det är ni enskilda medlemmar och era avdelningar som är Centerstudenter. Med starka medlemmar (tänk bänkpress 160 kg) och robusta avdelningar kan vi driva en frihetlig och liberal politik på nationell såväl som lokalnivå. Jag har en gedigen erfarenhet av att starta upp och leda föreningar inom olika delar av civilsamhället vilket gör att jag har kunskap som kan komma väl till användning för att bygga Centerstudenter starkare.

Hoppas att vi syns på stämman & att jag får din röst!

 <- Tillbaka till alla kandidaturer

0

Din varukorg