Anmäl dig till förbundsstämman 2017

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Nyheter

Centerstudenter är ett förbund i rörelse!

Världen förändras, samhället förändras och politik byter skepnad från en dag till en annan. Centerstudenter har en trygg ideologisk grund att stå på för att möta en värld i rörelse och förändring. Tillsammans kan vi därför hitta och ta fram nya idéer och politik för att värna om friheten och öppenhet i en värld som förändras! Stämman är ett tillfälle för Centerstudenter att röra sig, tänka fritt, nytt och föreslå förändring – För en arbetsmarknad i rörelse, en bostadsmarknad i rörelse och människor i rörelse!

År 2017 samlas förbundet för stämma i den kungliga hufvudstaden 21-23 april! Där kommer vi debattera förbundets framtid, politiska inriktning och träffa nya som gamla Centerstudenter. Ett givet tillfälle för de fria tankarna, nya idéerna och rullande hattarna!

 

Varmt välkomna till Centerstudenters Förbundsstämma 2017!

 

Vad kostar det?

Deltagaravgiften för förbundsstämman är 450 kr för studerande och 550 kr för knegare.
Där ingår resa, mat, boende (för personer som inte bor i Stockholm) samt stämmobankett.

Du kan också anmäla dig till endast banketten. Deltagande på banketten är självkostnadspris som är 450 kr.

 

Hur betalar man?

Du kan betala till vårt bankgiro  5247-7346 eller via Swish till 123 272 1652.

För över 450 eller 550 kr beroende på  din deltagarkategori och skriv in ”Stämma förnamn efternamn” eller ”Bankett förnamn efternamn” som meddelande. (Men med ditt eget namn såklart!)

 

Anmälningslänken hittar du här! 

 

Före du anmäler dig, läs de finstilta nedan!

  • Förbundets resepolicy täcker resekostnader för max 1500 kr per person. Om dina resor skulle kosta mer än det kommer du faktureras den överstigande delen av kostnaderna.
  • Om du avanmäler dig utan giltig orsak (vid sjukdom krävs läkarintyg) kommer du att faktureras de faktiska kostnader som förbundet haft för din medverkan vid förbundsstämman. De faktiska kostnaderna uppgår till ca 2500 kr per person.
  • För att din anmälan ska vara giltig krävs att du betalar in anmälningsavgiften. Du måste betala in avgiften senast 7 dagar efter din anmälan har kommit in i formuläret och därefter raderas den. Det sker för att personer inte ska ”hålla” platser i listan och försvåra planeringen.
  • Absolut sista dag att betala sin deltagaravgift är den 1 april även om det är mindre än 7 dagar sen man anmälde sig.
  • Enligt stadgan måste man vara medlem i Centerstudenter minst 40 dagar innan förbundsstämman för att få rösträtt på stämman, d.v.s. den 12 mars. Inga undantag kommer att göras från stadgans tolkning. Om du anmäler dig och ej är medlem kommer en påminnelse om att förnya ditt medlemskap skickas ut.
  • Observera att det inte går att anmäla sig till detta evenemang om man har obetalda fakturor från Centerstudenter sedan tidigare. Är du osäker om du har en obetald faktura kan du vända dig till Generalsekreteraren.

 

Har du några frågor är du välkommen att fråga Malin Henriksson på malin.henriksson@centerpartiet.se. Motioner till stämman skickas till samma adress, senast 12 mars.

0

Your Cart