Engagera dig i internationella frågor

0 Skriven av: Admin Kategori: CSI, Nyheter

Sök till Centerstudenter International

Centerstudenter International eller CSI är ett organ inom Centerstudenter som sysslar med internationell representation, utrikespolitik och internationella projekt. Vårt syfte är att öka kunskap och lyfta debatten om utrikespolitik inom Centerstudenter och Centerpartiet. Vi är för närvarande sju personer som ingår i nätverket. För att se vilka som ingår i nätverket idag och få en inblick i vår verksamhet, se vår hemsida eller Facebook-sida.

CSI har bland annat hand om Centerstudenters medlemskap i LYMEC (European Liberal Youth). Vi jobbar också tillsammans med CIS (Centerparitets internationella stiftelse) för fler internationella kontakter och intressanta utbyten. Framförallt är det en mötesplats för dig som är intresserad av internationell politik. Vi ser gärna att de som ansöker har egna tankar, förslag och idéer på vad Centerstudenter kan göra för internationellt arbete.

Skicka in din ansökan till julie.tran@centerpartiet.se. I ansökan presenterar du dig själv, varför du vill vara med i CSI och vad du kan tänka dig att jobba med under det kommande verksamhetsåret.

Beslut om vilka som ska ingå i CSI kommer att fattas av förbundsstyrelsen den 8–10 maj.

0

Your Cart