Emma Wiesner presenterar sig inför stämman

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Organisation

Emma Wiesner är föreslagen till förbundstyrelsen

Algebra, energiteknik och kaffe! Det är vad som drivit mig de senaste 4 åren. Jag heter nämligen Emma Wiesner och läser till Civilingenjör inom energisystem vid Uppsala Universitet. Jag tänker att det börjar bli dags att byta ut dessa tre. Byta algebran mot argumentation, energiteknik till energipolitik och kaffe mot

Nej. Det får bli kaffe i alla fall!

Jag engagerade mig i Centerrörelsen år 2006 och har varit en aktiv medlem sedan dess. Mitt engagemang i politiken har dock fått avstå något sedan 2011 till förmån för kårlivet, pubrundor och blått hår! Under min tid som kåraktiv har jag bland annat varit ordförande för Uppsalas nätverk för kvinnliga ingenjörer, vice projektledare tillika ekonomiskt ansvarig för teknologernas arbetsmarknadsmässa och ordförande för Föreningen Energisystemteknologerna. Dessa år har inte bara berikat mitt studentliv och gett mig inblick i universitetsledning, utan även breddat min kunskap inom Sveriges industri och näringsliv, det globala energisystemet, miljörätt, energihandel och företagsekonomi. Jag tänker att det nu (äntligen) ska bli dags få göra politik och handling av detta! Det är dags att återigen väcka engagemanget för energi och miljö inom centern för att leva upp till färgen på vår logga!

Vi i Centerstudenter har högskolepoäng som skulle kunna fylla ett stort antal föreläsningstimmar. Några av mina visioner är bland annat work shops där Centerstudenter utbildar varandra inom sina hjärtefrågor/utbildningsområden, att centerstudenter anordnar studiebesök för att komma närmare näringslivet och såklart behålla en levande idédebatt med tillhörande traditioner och punsch! Väljer ni att ge mig förtroende att sitta i Centerstudenters förbundsstyrelse så lovar jag er ambition och kreativitet, energiteknisk kompetens och ett stort engagemang för organisationsutveckling! Och kaffe, såklart!

 <- Tillbaka till alla kandidaturer

 

 

 

 

 

0

Din varukorg