Diana Van presenterar sig inför stämman

0 Skriven av: Admin Kategori: Förbundsstämma, Kandidaturpresentationer, Organisation

Diana van är föreslagen till förste vice förbundsordförande

Jag vill först och främst tacka valberedningen för nomineringen till posten som förste vice ordförande för Centerstudenter.

För snart ett år sedan stod jag i Växjö och bad om stämmans förtroende att sitta i förbundsstyrelsen. Under tiden sedan dess har jag presterat mitt yttersta för Centerstudenter. Jag har bland annat haft ansvar för minglet i Almedalen, valkonventet, seminariet på kommundagarna, Brysselresan, delegationen till partistämman i Falun och allt däröver som krävs av en styrelseledamot. Detta har gett mig så väl mer erfarenhet av styrelsearbete som en törst efter flera utmaningar.

Jag kandiderar till förste vice ordförande för att jag vet att jag har mer att ge. En av mina starkaste sidor är just organisation. Detta tror jag kommer att vara en fördel i det framtida verkställande utskottet tillsammans med vår förbundsordförande. Vi växer så det knakar. För att organisationen inte ska få växtvärk krävs det ett gediget arbete där god struktur, budgetdisciplin och långsiktighet går hand i hand. Jag är en duracellkanin. En röst på mig är en röst på energi. Energin att fortsätta jobba för att Centerstudenter ska växa, höras och synas.

Sedan januari jobbar jag som politisk sekreterare. Detta innebär flexibilitet och jag kan därmed stå till Centerstudenters förfogande än mer än tidigare. Jag kommer även kunna fortsätta att bygga på mina nätverk inom Centerrörelsen, vilket kommer att gynna Centerstudenter.

Jag söker ert förtroende under förbundsstämman i april för att jag tror att mina egenskaper och erfarenheter kommer vara en tillgång för Centerstudenter.

Vid pennan,

Diana Van

Diana.van@centerpartiet.se

073-5709373

@missdianavan

 <- Tillbaka till alla kandidaturer

0

Din varukorg