CSI 16/17 - Petter

0 Skriven av: Admin Kategori: CSI
CSI presenterar Petter Thorin

På det första förbundsstyrelsemötet efter stämman valdes vilka som ska ingå i CSI. Under veckan kommer de presentera sig i varsitt kortare inlägg.

petter750475

Jag är 31 år gammal och bor på Södermalm i Stockholm, men kommer ursprungligen från Harplinge i Halland. Till vardags arbetar jag som skrivtolk för hörselskadade och läser sociologi på Stockholms Universitet.

Mellan 2009 och 2011 var jag vice ordförande i förbundsstyrelsen för Centerstudenter men har sedan dess inte haft några politiska uppdrag. Det är sociala frihetsfrågor jag brinner mest för, kombinerat med insikten om att ekonomiska förutsättningar sätter gränserna för all form av frigörelse. Centerstudenters vision om en värld utan gränser är en jag delar helhjärtat och jag tror att vi lever i en tid där teknik, välstånd och informationsutbyte ger oss möjligheter att på allvar bekämpa fattigdom, krig och stamtänkande.

0

Your Cart