Centerstudenters traditionsenliga punsch- och kubbminglet 2017

0 Skriven av: Admin Kategori: Almedalen, Nyheter, Palmedalen

Spontana möten med engagerade personer. Svalkande drycker. En avslappnad atmosfär. Centerstudenters traditionsenliga punsch- och kubbmingel under Almedalsveckan bjuder på många saker!

Efter lång planering och mycket förberedelser slogs äntligen portarna till minglet upp på onsdagen den 5 juli prick klockan 14.00. Som många tidigare år fanns det redan en kö med mingelsugna personer utanför, ivrigt väntande på att bli avprickade och få komma in i  Centerpartiets Gotlands trädgård som även i år fungerade som mötesplats. Under de två timmar som minglet varade minglade nästan 300 personer från Centerstudenter, alla olika partifärger, olika organisationer och branscher i trädgård som trots tidigare oroväckande väderleksrapporter badade i strålande solsken.

Årets kubbturnering vanns av laget Slay Queens som skickligt visade hur en kubbpinne skulle kastas och höll formen genom alla sina matcher och hela vägen genom finalen. De fick äran att skriva sitt namn på kubb-trofén och kan nu titulera sig kubbmästare fram till nästa Almedalsveckan och kubbturnering.

Centerstudenters styrelse och personal vill rikta ett stort tag till alla kubbspelare och minglare som förgyllde eftermiddagen och gjorde årets mingel till en riktig succé! På återseende nästa år!

Här kan du se fler bilder från minglet.

0

Your Cart