Centerstudenter söker verksamhetssekreterare

0 Skriven av: Tobias Samuelsson Kategori: Nyheter, Okategoriserade

Centerstudenter söker verksamhetssekreterare

Centerstudenter är Centerpartiets studentförbund som driver politiskt arbete för en friare värld. Vi fungerar som en social mötesplats och en plattform för medlemmar som vill utvecklas professionellt, politiskt och personligt. Centerstudenter är framförallt aktiva i frågor som rör högre studier och studenters situation samt idédebatt och internationell politik. Vi har över 500 medlemmar och avdelningar vid de flesta av landets större lärosäten.

Vår organisation har över tid vuxit sig allt starkare, vilket skapat nya utmaningar. Förbundet ökar nu i medlemsantal för åttonde året i rad och en hög andel av medlemmarna är aktivt engagerade i förbundet. Det ställer nya krav på organisationen och verksamheten som vi bedriver.

Därför söker vi nu en verksamhetssekreterare till vårt kansli på Centerpartiets Riksorganisation på Stora Nygatan 4 i Stockholm. Vi vill med den här tjänsten stärka våra tio lokalavdelningar i studentstäder runtom i landet och den verksamhet som avdelningarna bedriver fram till valrörelsen 2018.

 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetssekreterare kommer du att i första hand stötta avdelningarna med deras verksamhetsarbete. Du kommer också hålla en nära kontakt med förbundets medlemmar. Tjänsten utgår från Stockholm där du kommer arbeta tillsammans med vår generalsekreterare, men tjänsten kommer också att innebära en hel del resande. Du kommer att ge avdelningarna stöd både i styrelsearbetet och i genomförandet av aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som delar Centerstudenters grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag. Som person är du utåtriktad, självständig och kommunikativ. Du är också en samordnare som är flexibel och har lätt för att samarbeta och möta alla slags människor.

Vi ser gärna att du har någon form av akademisk bakgrund. Även erfarenhet av föreningsarbete är meriterande.

 

Anställning

Tjänsten är på 100 procent eller något lägre om vi gemensamt finner det lämpligast, med sex månaders inledande provanställning och tillträde 20 februari 2017 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Ansökningar behandlas löpande, men skickas senast den 9 januari 2016 med CV och ansökningsbrev till simon.palme@centerpartiet.se.

 

Vill du veta mer?

För frågor eller mer information kring tjänsten vänligen kontakta:

Simon Palme
Förbundsordförande
Tel. 070-142 17 61
simon.palme@centerpartiet.se

Malin Henriksson
Generalsekreterare
Tel. 070-758 84 41
malin.henriksson@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!

0

Din varukorg