Centerstudenter söker valledare

0 Skriven av: Naod Habtemichael Kategori: EP-val Nyheter, Jobba hos oss

Centerstudenter söker valledare

Centerstudenter söker en person som vill arbeta med oss och våra kandidater i EP-valet. Som anställd arbetar du nära vår förbundsstyrelse och generalsekreterare för att tillsammans med våra medlemmar och resten av centerrörelsen göra ett så bra EP-val som möjligt. Arbetsuppgifterna innefattar framför allt pressarbete, kommunikation på sociala medier, att stötta våra lokala avdelningar samt att vara med under kampanjtillfällen.

Centerstudenter är Centerpartiets studentförbund som driver politiskt arbete för en friare värld. Vi fungerar som en social mötesplats och en plattform för medlemmar som vill utvecklas professionellt, politiskt och personligt. Centerstudenter är framförallt aktiva i frågor som rör högre studier och studenters situation samt idédebatt och internationell politik. Vi har cirka 700 medlemmar samt avdelningar vid de flesta av landets större lärosäten.

Inför valet till Europaparlamentet  2019 har Centerpartiet bättre förutsättningar än på mycket länge. Centerpartiet är just nu starkt bland unga väljare, akademiker och studenter.

Därför söker vi nu en valledare för att stärka Centerstudenter under valrörelsen. Vi vill med tjänsten intensifiera och sprida vårt budskap runtom i Sverige, öka vår synlighet externt samt  engagera och värva nya sympatisörer och medlemmar. Som valledare för Centerstudenter arbetar du även tätt med vår toppkandidat Emma Wiesner. Tjänsten innebär därmed ett nära arbete med Emma Wiesners kampanjledning.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i en organisation, antingen som tjänsteman eller förtroendevald. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kampanjarbete, press och sociala medier. Du har god kännedom om sociala medier såsom Facebook, Twitter och Instagram och vet hur man för ut åsikter genom en kampanj. Då Centerstudenter är ett politiskt studentförbund räknar vi med att du har ett stort samhällsengagemang och är intresserad av politik. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper i Officepaktetet och vana av att producera målsgruppsanpassade kampanjer. Kunskaper i program såsom InDesign och Photoshop är meriterande.

Som person trivs du med att ta egna initiativ, leda arbetet framåt och se resultatet av ditt arbete. Du strukturerar själv upp ditt arbete och jobbar självständigt med dina processer och för dem vidare. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att övertyga andra i frågor som är viktiga för dig. Du har ett gott omdöme samt en förmåga att väga samman komplex information och fatta snabba beslut.

Då Centerstudenter är ett studentförbund ser vi gärna att du som söker har erfarenhet från studentvärlden.

Du behöver inte vara medlem i centerrörelsen sedan innan, men vi förväntar oss att du delar våra värderingar.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid. Startdatum 15 april och tjänsten löper fram till 31 maj. Om möjlighet finns ser vi gärna att du börjar tidigare. Tjänsten är på heltid om inget annat beslutas. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. I tjänsten ingår oreglerad arbetstid. Tjänsten inkluderar arbete i hela landet med fokus på de städer där Centerstudenter har avdelningar samt de städer Emma Wiesner besöker i sin kampanj. Helgarbete förekommer. Tjänsten utgår från Centerstudenters kontor på Stora Nygatan i Stockholm.

Ansökningar behandlas löpande, men skickas senast den 8 april med CV och ansökningsbrev till naod.habtemichael@centerpartiet.se.

För frågor eller mer information kring tjänsten vänligen kontakta:

Naod Habtemichael
Förbundsordförande
Tel. 072-014 25 44
naod.habtemichael@centerpartiet.se

0

Din varukorg