Bokutskick till avdelningarna

0 Skriven av: Admin Kategori: CSI, Nyheter

Bokutskick till avdelningarna

I höstas tog Centerstudenter beslutet att gå med i European Students for Liberty – en paraplyorganisation för frihetliga studentförbund i Europa. Genom detta nätverk är vi övertygade om att vi kommer att kunna ge våra medlemmar en fantastisk plattform för engagemang på internationell nivå, knytande av kontakter med personer från resten av Europa, och i och med detta en chans för nya idéer att flöda in i vårt förbund.

Som ett led i vårt medlemskap får Centerstudenter med jämna mellanrum böcker och annat material till skänks från ESFL. Dessa vill vi givetvis genast distribuera till våra avdelningar, för att dessa sedan skall kunna få ut dem direkt till medlemmarna. Med anledning av detta vill vi nu tipsa alla avdelningar om att kontakta förbundsstyrelsen eller generalsekreteraren för att få böcker utskickade till er. Dessa kan sedan med fördel delas ut exempelvis på medlemsmöten eller avdelningsstämmor.

Detta första bokutskick utgörs av två olika verk. Dels rör det sig om “Peace, Love & Liberty”, en bok om krig ur ett frihetligt perspektiv (http://studentsforliberty.org/peace-love-liberty/), dels ”Why Liberty”, en grundläggande bok om den libertarianska läran (http://studentsforliberty.org/why-liberty/). Redaktören Tom G. Palmer är föreläsare och författare och har arbetat för en lång rad amerikanska topptankesmedjor, bland annat Cato Institute och Atlas Network. Böckerna är lättlästa och intressanta, och passar bra för såväl veteraner som nya medlemmar.
Önskar din avdelning en sen (eller väldigt tidig) julklapp? Hör av dig till malin.henriksson@centerpartiet.se så skickar vi ut böcker!

 

0

Din varukorg