Almedalsguiden: Packa rätt och överlev dagen

0 Skriven av: Tobias Samuelsson Kategori: Almedalen, Okategoriserade

Packa rätt och överlev dagen

Almedalsveckan närmar sig. Är du sen med packning och behöver råd och tips inför almedalen? Lugn bara lugn. Låt några gamla erfarna rävar guida dig rätt i almedalsdjungeln så kommer allting att gå som smort.

 

Saker du behöver ha med dig i väskan varje dag i Almedalen för att klara dig:

 

Portabel mobilladdare
För att slippa slicka väggarna på seminarium och mingel. Med en portabel mobilladdare kan du maximera din tid på mingel och seminarium i Almedalen. Utan en fungerande mobil är du ingenting i Almis.

 

Skavsårsplåster
Under Almedalsveckan kommer du att stå och gå mycket. Skor som tidigare passade kommer att sitta som Britney Spears latexdräkt i början av 00 talet- jävligt tight. För att orka springa ikapp din hemliga favoritpolitiker är skavsårsplåster ett måste.

 

Plackers
Vem vill ha mingelmaten dinglande mellan tänderna? För att folk ska kunna fokusera på vad du säger i stället för vad du har mellan tänderna – använd plackers (eller samma konstruktion av annat märke).

 

Anteckningsbok
Datorer är tunga, onödigt stora och behöver laddas. Ta med en anteckningsbok.

 

Solglasögon
Det är alltid sol i Visby. Åtminstone någon gång under veckan. Men ta av dig solglasögonen när du hälsar. Du vill att personen du träffar ska minnas hur du ser ut, inte dina Ray-Bans.

 

Solstift
Som ovan. Glömmer du solstiftet är största tipset att hälsa på Apotekets monter, och när du ändå har vägarna förbi montern – Gör en gratis hälsoundersökning för att se om du håller formen och har fysiken för att hinna med både sena efterfester och tidiga frukostseminarium. Har du inte det? Kör på ändå.

 

Vattenflaska
Viktigaste punkten. Det kommer att vara varmt. Du kommer att bli svettig. Men framförallt kommer du behöva slänga i en resorb när vätskebristen gör sig påmind och huvudet börjar dunka.

 

Kung på natten – kung på dagen!
 
0

Your Cart